NOTHING TO DISPLAY
: 13 OCTOBER 2009 WITH LOVE :

Friday, 9 January 2015 | 0 Sweet Talker(s)
Biar berjauhan asal hati x berubah ,

Biarkan x jumpa asal hati x lupa ,

Cubalah setia walaupun jauh dimata :')

ILOVEYOUSOMUCHMUCHHMUCHHH FOR THE REST OF MY LIFE MAA ;'D

:: Part 7 ::


It's been a while . Well , just wanna say that 
"I FORGOT MY ANOTHER BLOG ACCOUNT PASSWORD !" 
Padan muka aku kan ? HA HA HA ! :'D

*HENTAK KEPALA*

:: Part 6 ::


A years before , I've meet one guy unlike any other . I can talk to him & never get bored , tell him anything & never be judged . So theres this boy & the way he laughs makes me smile , & the way he talks gives me butterflies & just everything about him makes me happy . I often wish that time can freeze when we're together , so that I can have those special moments with you forever . When I looked at him & he looked at me , it seemed in that split second , we forgave each other for everything that went wrong . He's a best friend , a boyfriend & a true love .

Everytime I hear your voice I fall in love a little bit more . Sometimes , just holding hands is holding onto everything . There is no better feeling than this *SMILING* What I have with him is worth it . It is worth every lonely night , every tear I cry from missing him , & the pain I feel from not having him close . It is worth it because he is my one and only . When I picture myself years from now , I see only him . No matter how painful distance can be , not having him in my life would be worse . 

Dear you , thank you for everything that you've done for me :') I'm gonna miss you & Iloveyou so much as I always do ;* 

Err , entry aku annoying ehh ? Not my problem . AHAHAHA ! xD

:: Part 5 ::


Buat hal lah pulak ~ sO tanpa membuang masa .

1

2

3

lOadinggggggg . . . . . . . 

ENTER ! 

BLOGWALKING mOde activated !! :)

Aku nak usha blOg para blOgger lain pulak . Ingat kat blOg tak leh ngOrat ke ?? HA HA HA ! ;D

FULLSTOP

-______________________________-

:: Part 4 ::


I'm back yOu guys . Setelah skian lama menyepi , nOw aku kembali Once again untuk update entry . OkeOke . Test-2 mike , One twO three . Mungkin inikah yang dinamakan cinta , hati gembira rasa bila kau kata cinta , siangnya suram kini menjadi ceria . Haktuiihh .

Aku tak percaya cinta , aku tak percaya cinta , aku tak percaya c.i.n.t.a ! Mula-2 cOuple memang indah , last-2 ? Macam *sOmetextmissing* . Makin lama hubungan kita , makin banyak dugaan , cubaan , & rintangan yang melanda . Ohh drama-3 .

Ya Tuhan , tabahkan hati ini . T.T

:: Part 3 ::

Awak tahu tak ? Saya selalu view gambar awak dalam lappy saya , sebab hndphOne saya tak canggih . Tak bOleh nak simpan gambar awak . Kalau hndphOne saya canggih pun saya tetap akan Open guna lappy , view gambar awak hari-hari , sebab skrin hndphOne saya kecik . Hmm , tapi tak puas jugak . Saya , saya nak jumpa awak . Tapi awak ingat kat saya lagi ke ?? Sms ? Awak jarang sms saya lagi dah . Mungkin sekarang , awak sudah ada pengganti saya , tapi saya , masih di sini mencintai awak . Saya bOdOh kan awak ?? Maafkan saya , saya rindu awak . :'(

FULLSTOP

Ayat cOpy paste . HA HA ! ;'D

:: Part 2 ::


Aku malas nak taip sO let da pixca tell yOu da stOry guys .


^_________________Muka banyak senyummm__________________^

   Aku bagi kau baca pantun Okay . Ehemehem ! Pergi ke pasar beli majalah Oh Oh Oh excuze me ada aku kesah ?? HA HA HA ! ;DD

Older Post

- NO HARSH WORD ALLOWED -

1 Silent Reader[s]


Black Moustache